Städfirma som gör jobbet

Vi har nu provat ett gäng olika städfirmor genom åren och känner att vad man får ut av dem är väldigt varierande. Eftersom städarna är här när vi också är det så tycker jag att det är bra om de är nått sånär trevliga men ändå inte stör vårt dagliga arbete. Eller rättare sagt, båda parterna har ett arbete att utföra och det kan inte bli påverkat. Jag är dock förvånad över hur många städare det är som knappt hälsar när de kommer, och så finns det ju några som pratar mer än de städar.

stadahemma

De senaste månaderna har vi använt oss av Skaraborgs städ här i Jönköping men de finns även på andra orter och vi är väldigt nöjda. Det blir rent, personalen är trevlig och det känns som att de ofta gör det lilla extra. De utför även kvalitetskontroller vilket jag tycker känns bra för det visar att de verkligen bryr sig om sin kund och att de gör ett bra resultat.

Jag har faktiskt även sneglat på deras privatstäd och ska nu prova detta i nästa vecka. Det är ju skönt att slippa tänka på grovstädning utan göra något annat kul av tiden man får över. Har höga förväntningar på detta men kan inte tänka mig att jag skulle bli besviken. Återkommer med en utvärdering av deras privatstäd också, men vad det gäller företaget så är jag mycket nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *